Köszöntő
Frissítve: 2018-04-05 16:40
Minden kedves vendégünknek köszönjük a látogatását,
ezzel is hozzájárultak sípályánk fejlesztéséhez!
Legutolsó hírlevél: 2018-03-11 08:48

Szezonzárás ma! Még 3 pálya működik 9-17 óráig, hétközi árakkal, ingyenes bébi pályával!

Búcsú a visegrádi gleccsertől. A tavasz végérvényesen beköszöntött, szinte csoda, hogy milyen jó állapotban vannak még a pályák, de engednünk kell a természet erőinek.

Ma 9-17 óráig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, és ingyenes bébi pályákkal. Nyitva a Nordica kölcsönző, lehet jelentkezni oktatásra a sí-és snowboard iskolába (06303905972), a tavaszias időben, népszerű teraszainkon lehet kicsit pihenni a csúszások között, és még teljes kínálattal vár a büfénk is. Hétközi, kedvezményes árak, ingyenes bébi pálya, és 3+1 akció!. A szerpentin út jól járható.

Minden jó, ha a vége jó! Régen voltunk ilyen sokáig nyitva, és még a felső meredek pálya is működött! Azért a fejlesztésekre nagy szükségünk van, mert a szezon eleje, közepe szenvedős volt, így most teljes erőnkkel erre koncentrálunk. Sajnos nem minden rajtunk múlik, reméljük sokan szurkolnak nekünk, hogy nagyszerű csaptunk kapjon bizalmat a további munkához!

Várunk mindenkit, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

Téli honlap frissítése

A látogatottsági adatok elemzése és a látogatók véleménye alapján kissé átalakítottam a honlapot. Nincs látványos változás, csak amolyan facelift, "ráncfelvarrás". Az új menüpontok megszokást igényelnek.

 


Animáció gif animáció kikerült a "piros gyorshír" sávból.


facelift Különálló oldalon lévő élőkép fölé linkeket tettem a többi kamerához.


Új menü Régi menü Látogatottsági adatok alapján a bal oldali szöveges és ikonos menü átalakult. Már nincs szöveges link.

A "WEBKAMERA" és "IDŐJÁRÁS" pontok a jobb sávból is elérhetők, a "MEGKÖZELÍTÉS" átalakult ikonos linkké, a "KAPCSOLAT" pedig átkerült a vízszintes sávba.

"HÓINFÓ" + "PÁLYÁK" oldal egyesítve "PÁLYAINFÓ" menüpont alá került, a vízszintes sávba.Régi menü Új látogatók a bal felső sarok környékén találják az infókat, míg régiek a sárga/piros sávban és a jobb szélső oszlopban.


A felső menüsorban a látogatottsági adatok alapján megváltozott a menüpontok sorrendje.Időjárás oldalunkon a közép állomás adatai is elérhetők szövegfájlban.


Megújult a "Snowtubing/Hófánk" oldalunk is.


A honlapról továbbra is várom az észrevételeket a sípálya emil címén.

Gutbrod András 2018. február 23.

 

Részletes hírek

Az üzemeltető részletesebb hírei a Sárga/piros alatti "Legutolsó hírlevél"-ben, Pályainfó"-ban, a Hírlevélben és a Facebook-on olvashatók!

 

Hírlevél

Hírlevél statisztika 2017-ben

Kedves sí és snowboardos barátaink!

2008. június 20-án indult méltán népszerű hírlevelünk. A feliratkozottak száma 2013-ban már meghaladta az 1000 főt. A következő években kiselejteztük az inaktív emil címeket és így beállt egy kb. 720-as élő címlista. 2016-tól kezdve a weboldalunk kezdőoldalán (és a Facebook-on) is megjelenítjük a legutolsó hírlevelet. Rezső igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk (lsd. kérdőív értékelésénél).

Ugyanebből a kérdőívből az is kiderül, hogy a kitöltőknek csak mintegy 30%-a iratkozott fel a hírlevélre. Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

Gutbrod András


 
Főoldal  |   Partnerek  |   Nagyvillám Sípálya Kft.  |   © GATO Bt. 2010.  |    Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!