Köszöntő
-
Frissítve: 2021-11-28 18:31
Készülünk a télre! Min. 10 cm hóesés után azonnal nyitunk!

Köszönjük minden régi és új vendégünknek, hogy minket választottak!
Teljes erőnkkel, a fejlesztéseink megvalósításán dolgozunk!
Legutolsó hírlevél: 2021-10-18 12:26

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Köszönjük mi is, a megnövekedett érdeklődést!

A legfontosabb lemaradt, mintha csak nem is búcsúzkodni akarnánk, nagyon köszönjük mindenkinek a látogatását, mert ezzel lehetőséget teremtettetek arra, hogy fenntartsuk mini gleccserünket. Sajnos a mai viszonyok között, a fejlesztésekre nem elegendőek, az általatok fizetett összegek, további emelés már biztosan a látogatottság rovására menne, így az államhoz fordulunk segítségért. Eddig sajnos nem volt módunk támogatásra pályázni, ígéretek szerencsére már vannak, de szeretnénk már a megvalósulást is látni. Reméljük bizalmat kap, a további munkához, nagyszerű csapatunk, és életben tudjuk tartani ezt a kuriózumot, gyöngyszemet, további 25 évig, ezen a történelmi, és világszép helyen.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

 

Hírlevél statisztika 2021-ig

13 éve küldünk hírlevelet, így már elegendő adatunk van a domain nevek időbeli változásának vizsgálatához. A gmail.com egyeduralkodóvá válása és a freemail.hu háttérbe szorulása sejthető volt.

Jelentéktelenné váltak: citromail.hu, vipmail.hu, invitel.hu és a chello.hu. Közepes pozícióját megtartotta a t-online.hu. Alacsony darabszámán enyhe növekedést ért el: hotmail.com és yahoo.com.

 

Hírlevél statisztika 2021-ig

A hírlevélre feliratkozottak száma 2013-ban már meghaladta az 1000 főt. A következő években kiselejteztük az inaktív emil címeket és így beállt egy kb. 740-es élő címlista. 2016-tól kezdve a weboldalunk kezdőoldalán (és a Facebook-on) is megjelenítjük a legutolsó hírlevelet. Rezső igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk.

112 db olyan feliratkozónk is van, akik kezdettől(!) fogva tagjai a listánknak.

Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

Gutbrod András 2021. október 17.


 

Részletes hírek

Az üzemeltető részletesebb hírei a Sárga/piros alatti "Legutolsó hírlevél"-ben, Pályainfó-ban, a Hírlevélben és a Facebook-on olvashatók!

 

Téli honlap frissítése

A látogatottsági adatok elemzése és a látogatók véleménye alapján kissé átalakítottam a honlapot. Nincs látványos változás, csak amolyan facelift, "ráncfelvarrás". Az új menüpontok megszokást igényelnek.

 


Büfé a honlapon Új menüpont "Árak --> Büfé".
Képekkel, árjegyzékkel mutatja be a sípálya büféjét.


facelift Különálló oldalon lévő élőkép fölé linkeket tettem a többi kamerához.


Új menü Régi menü Látogatottsági adatok alapján a bal oldali szöveges és ikonos menü átalakult. Már nincs szöveges link.

A "WEBKAMERA" és "IDŐJÁRÁS" pontok a jobb sávból is elérhetők, a "MEGKÖZELÍTÉS" átalakult ikonos linkké, a "KAPCSOLAT" pedig átkerült a vízszintes sávba.

"HÓINFÓ" + "PÁLYÁK" oldal egyesítve "PÁLYAINFÓ" menüpont alá került, a vízszintes sávba.Régi menü Új látogatók a bal felső sarok környékén találják az infókat, míg régiek a sárga/piros sávban és a jobb szélső oszlopban.


A felső menüsorban a látogatottsági adatok alapján megváltozott a menüpontok sorrendje.Időjárás oldalunkon a közép állomás adatai is elérhetők szövegfájlban.


Megújult a "Snowtubing/Hófánk" oldalunk is.


Animáció Gif animáció kikerült a "piros gyorshír" sávból.


A honlapról továbbra is várom az észrevételeket a sípálya emil címén.

Gutbrod András 2019. február 17.

 
Főoldal  |   Partnerek  |   Nagyvillám Sípálya Kft.  |   © GATO Bt. 2010.  |    Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!