Köszöntő
Frissítve: 2024. 03. 21. 08:00
Havas pályák zárva vannak!
Gyepsí edzés, keddenként 17 órától.
Legutolsó hírlevél: 2024. 02. 04 07:29

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Átmenetileg zárva vagyunk!

Sajnos a rendkívüli, meleg szél túl sok havat elolvasztott, így nem tudjuk működtetni a pályákat. A héten még marad ez a szeles, meleg idő, utána visszatér a hideg, meglátjuk mit tehetünk, az újranyitás érdekében.

A hóágyús rendszerünk fejlesztése most már elengedhetetlen, a vastagabb hóval átvészeltük volna ezt az időszakot. A Normafa van hasonló időjárási helyzetben, figyelemmel kísérem az ottani helyzetet, mit tud egy korszerű, kellően méretezett hópótló berendezés.

Addig is, 3 magyar sípálya még nyitva van, használjátok ki a lehetőséget!

Köszönjük a türelmet, kollégáim nevében is!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

Első őszi fagy után (frissítés)

Első fagy 2024 január

Megjött az első fagy és az első hózápor, nyakunkon a tél!

Az első fagy (kb. 2 méter magasságban mérve, minimum 1 órán keresztül -1 fok vagy annál hidegebb) idén november 19-én, hajnali 3:23 perckor kezdődött. Tavalyinál két nappal korábban volt az első igazi hideg. Mellékelem az utolsó 13 év adatait.

Vajon milyen lesz a folytatás???

Néhány esemény már eldőlt: első hóesés, első hóágyúzás és a nyitás időpontja. Decemberben természetes hóval nyitottunk, ma már a 23. napnál járunk!

Gutbrod András 2024. január 29.

Frissítés ...

Szezon statisztikák

Utólag már könnyű válaszolni! Havas decemberrel, rekordmeleg februárral, 28 napot azért üzemeltünk!

Gutbrod András 2024. május. 12.

 

Hírlevél statisztika 2024-ig

16 éve küldünk hírlevelet, így már elegendő adatunk van a domain nevek időbeli változásának vizsgálatához. A gmail.com egyeduralkodóvá válása és a freemail.hu háttérbe szorulása sejthető volt.

Jelentéktelenné váltak: citromail.hu, vipmail.hu, invitel.hu és a chello.hu. Közepes pozícióját megtartotta a t-online.hu. Alacsony darabszámán enyhe növekedést ért el: hotmail.com és yahoo.com.

Országok listája: Magyarország, Szlovákia, Németország, Anglia, Franciaország, Svédország, Olaszország és Oroszország.

 

Hírlevél statisztika 2024-ig

A hírlevélre feliratkozottak száma 2013-ban már meghaladta az 1000 főt. A következő években kiselejteztük az inaktív emil címeket és így beállt egy kb. 740-es élő címlista. 2016-tól kezdve a weboldalunk kezdőoldalán (és a Facebook-on) is megjelenítjük a legutolsó hírlevelet. Rezső igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk.

103 db olyan feliratkozónk van, akik kezdettől (2008-tól!) tagjai a listánknak.

Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

Gutbrod András 2024. május 12.


 

Részletes hírek

Az üzemeltető részletesebb hírei a Sárga/piros alatti "Legutolsó hírlevél"-ben, Pályainfó-ban, a Hírlevélben és a Facebook-on olvashatók!

 
Főoldal  |   Partnerek  |   Impresszum  |   Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!