Köszöntő
-
Frissítve: 2022. 03. 17. 10:05
Február 6-án sajnos be kellett zárnunk a pályákat, 33 napot üzemeltünk!
Márciusban már nincsen áram lekötésünk, így nem tudtunk újra kinyitni!
3 magyar pálya még mindig nyitva van!
Köszönjük az idei látogatást, szeptember végén nyit a tanpályánk.
Legutolsó hírlevél: 2022. 02. 07 07:47

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Átmenetileg bezártuk a pályákat!

A rendkívüli időjárás miatt (meleg eső és szél), átmenetileg be kellett zárni a pályákat. Ilyen körülmények között nem tudunk a 10 tonnás géppel a pályán dolgozni, meg kell várnunk a következő hideg időszak bejövetelét, amikor hóágyúzással és gépi munkával felújítjuk a pályák felületét.

Egyedül a síiskolás, előre tervezett csoportjaink működnek esténként, azokon a pályákon, ahol műanyag borítás van a hó alatt.

Reméljük minél több hó átvészeli a meleg időszakot, pénteken már jeleznek hideget, amint látjuk az alagút végét, jelentkezek. Tavaly is volt ennyi üzemszünet, utána még bőven üzemeltünk február végéig.

Addig is még több magyar pálya nyitva van, használjátok ki ott a lehetőséget!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

 

Hírlevél statisztika 2021-ig

13 éve küldünk hírlevelet, így már elegendő adatunk van a domain nevek időbeli változásának vizsgálatához. A gmail.com egyeduralkodóvá válása és a freemail.hu háttérbe szorulása sejthető volt.

Jelentéktelenné váltak: citromail.hu, vipmail.hu, invitel.hu és a chello.hu. Közepes pozícióját megtartotta a t-online.hu. Alacsony darabszámán enyhe növekedést ért el: hotmail.com és yahoo.com.

Országok listája: Magyarország, Szlovákia, Németország, Anglia, Franciaország, Svédország, Olaszország és Oroszország.

 

Hírlevél statisztika 2021-ig

A hírlevélre feliratkozottak száma 2013-ban már meghaladta az 1000 főt. A következő években kiselejteztük az inaktív emil címeket és így beállt egy kb. 740-es élő címlista. 2016-tól kezdve a weboldalunk kezdőoldalán (és a Facebook-on) is megjelenítjük a legutolsó hírlevelet. Rezső igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk.

103 db olyan feliratkozónk van, akik kezdettől (2008-tól!) tagjai a listánknak.

Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

Gutbrod András 2022. január 2.


 

Részletes hírek

Az üzemeltető részletesebb hírei a Sárga/piros alatti "Legutolsó hírlevél"-ben, Pályainfó-ban, a Hírlevélben és a Facebook-on olvashatók!

 

Téli honlap frissítése

A látogatottsági adatok elemzése és a látogatók véleménye alapján kissé átalakítottam a honlapot. Nincs látványos változás, csak amolyan facelift, "ráncfelvarrás". Az új menüpontok megszokást igényelnek.

 


Büfé a honlapon Új menüpont "Árak --> Büfé".
Képekkel, árjegyzékkel mutatja be a sípálya büféjét.


facelift Különálló oldalon lévő élőkép fölé linkeket tettem a többi kamerához.


Új menü Régi menü Látogatottsági adatok alapján a bal oldali szöveges és ikonos menü átalakult. Már nincs szöveges link.

A "WEBKAMERA" és "IDŐJÁRÁS" pontok a jobb sávból is elérhetők, a "MEGKÖZELÍTÉS" átalakult ikonos linkké, a "KAPCSOLAT" pedig átkerült a vízszintes sávba.

"HÓINFÓ" + "PÁLYÁK" oldal egyesítve "PÁLYAINFÓ" menüpont alá került, a vízszintes sávba.Régi menü Új látogatók a bal felső sarok környékén találják az infókat, míg régiek a sárga/piros sávban és a jobb szélső oszlopban.


A felső menüsorban a látogatottsági adatok alapján megváltozott a menüpontok sorrendje.Időjárás oldalunkon a közép állomás adatai is elérhetők szövegfájlban.


Megújult a "Snowtubing/Hófánk" oldalunk is.


Animáció Gif animáció kikerült a "piros gyorshír" sávból.


A honlapról továbbra is várom az észrevételeket a sípálya emil címén.

Gutbrod András 2019. február 17.

 
Főoldal  |   Partnerek  |   Nagyvillám Sípálya Kft.  |   © GATO Bt. 2010.  |    Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!