Köszöntő
2015.11.28-i, szombati síverseny részletei >>>
.:.:..:..::..:.: November 23-án leesett az első hó! .:.:..:..::..:.:
Készülünk a közelgő szezonra!

Síverseny a tanfolyam végén

Kedves Szülők, Gyerekek!

Nagyobb kép

Lassan véget ér a műanyag pályás síoktatás, a héten vannak az utolsó edzések. Úgy látom mindenki megtanulta a sízés alapjait, illetve tovább fejlesztette tudását, így november 28-án, szombaton tartunk még egy síversenyt is. Délelőtt 9-től 12-ig tervezzük a versenyt, amelyre a helyszínen érkezési sorrendben lehet jelentkezni, és egyből indulni is. Csoportonként értékeljük a versenyt, de mivel azonos lesz a pálya, így mindenki láthatja majd a többiekhez képest is az eredményét. Az eredmény hirdetés a verseny után lesz közvetlenül, remélem mindenki meg tudja várni, addig lehet szurkolni a többieknek. Hogy a hidegebb időben ne fázzatok, teát fogunk főzni a csapatnak, sütemény felajánlásokat pedig elfogadunk Tőletek, így garantálva lesz a jó hangulat is.

Télen eddig nem volt oktatás, ezen idén szeretnénk változtatni. Mivel az ingyenes program az őszi időszakra vonatkozott, ezt csak térítés ellenében tudjuk vállalni, természetesen nem az árlistánkban szereplő áron. Gondunk elsősorban a felszereléssel van, a műanyagpályás lécek sajnos nem alkalmasak a téli síelésre, és a téli kölcsönzőnkből egyidejűleg nem tudunk annyi lécet kiadni, így szeretnénk ha mindenki, aki tervezi a téli folytatást, már rendelkezne sífelszereléssel. Szombatra tervezünk ezért egy síbörzét a versennyel egyidőben, ahol a dunabogdányi síszervízből hozunk fel eladó használt léceket és cipőket, melyeket kedvező áron meg lehet venni. Kérem, hogy ha valakinek otthon van régi, hóra még használható felszerelése, az hozza magával, így az érdeklődőknek több felszerelésből lesz lehetősége választani. A léceken és cipőkön kívül lehet ruhákat, kesztyűket is hozni, mi pedig a készletünkből fogunk sisakokat eladásra kínálni, így akár teljes felszerelés is megvásárolható lesz. A téli oktatást 1000 Ft/fő/óra áron tervezzük megtartani. A szezonjegyeseknek (Áprily Iskola) 500 Ft/fő/óra lesz az ár. Egy hétköznapi edzést tervezünk minden jelentkezőnek. Kérem, hogy Emilt, vagy Sms-t, küldjetek, hogy hány főre számolhatunk a téli időszakban. Amennyiben Karácsony előtt még elindul a síszezon nálunk, úgy még egy ingyenes, átszoktató, havas edzést fogunk tartani a kezdő csoportok részére a szokott időpontban. Erről majd külön értesítést küldünk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

 

Hírlevél a 2013/2014-es fejlesztésekről

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Az idei fejlesztéseinkről még nem írtam, akkor most pótlom a mulasztást.

A tavaly megépült Doppelmayr tányéros liftünk (ez az első az országban) próbaüzemben már működött a szezon végén, és mondhatom rendkívüli kényelme miatt nagy tetszést aratott. Idén már teljes kapacitással fog működni, kiszolgálva a hozzá tartozó új hóágyús pályánkat (3/A), mellyel párhuzamosan fog működni a snowpark is. A nagy ugratónk (big air), így visszakerül ideális helyére, a természetes dombra, ahol kevesebb hóból gyorsabban tudjuk majd megépíteni.

Természetesen ez a pálya is új világítást kapott, csakúgy mint a folytatásában található a 3/B pályánk. Ez a szintén új hóágyús pályarész a zsúfolt hétvégeken a sí és snowboard iskolánk új helye lesz (a bébi pályánk ilyenkor már kicsinek bizonyul), itt nyugodt körülmények között tudunk majd oktatni. A szánkósoknak is marad még e mellett egy szabad sáv, valamint a pályákkal szemközti dombon is van lehetőség csúszkálni.

Mivel növekedett a hóágyús pályafelületünk, így az hozzá tartozó rendszerünket is fejleszteni kellett. Első lépésként lecseréltük régi ágyúinkat újakra, valamint engedélyezés alatt van egy hóágyús hűtő-tározó tó a hegy tetején, mellyel terveink szerint meg tudjuk végre oldani eddigi problémáinkat. Reméljük a természetvédelmi hatóság nem húzza keresztbe számításunkat! Ezek a sízők számára talán kevésbé látványos fejlesztések, de érthető okokból hó nélkül mit sem érünk a pályákkal, felvonókkal és a többi szolgáltatásunkkal. A természetes hóra sajnos ma már nem lehet számítani, azért ha esik örülünk pár centinek is, mert az igazi kedvet és látogatottságot azért ma is az hozza meg.

Másik tervünk a legyártott hó megőrzésén alapul, elindítottunk egy programot tavaly, melynek keretében letakartuk a dupla tolókaros felvonónk teljes nyomvonalát Dörken hőtükrös fóliával. A próba jól sikerült, így idén már tovább fejlesztjük a technológiát és a letakart felület nagyságát. Kidolgoztunk egy technikát a minél gyorsabb letakarás-felszedés problémára, és megpróbáljuk a felvonó nyomvonalak mellett a teljes bébi pályánkat is lefedni. A takarás hatékonyságára jó példa a Szocsi téli olimpiára átmentett elképesztő hómennyiség az előző szezonról, melyről a sielok.hu portálon az alábbi linken lehet olvasni. Amennyiben jók lesznek a tapasztalatok, fontolóra vesszük a teljes 2/A pálya letakarását is.

A pályával szemközti parkolónk új kövezést kapott, így olvadás esetén nem lesz sáros már az autók kereke sem. A pálya megközelítése is biztonságosabb lesz, mert ettől az évtől sóval kevert zúzalékkal fogjuk szórni kritikus időben a szerpentin utat, elkerülendő az esetleges baleseteket.

A sípályán történő mentéshez új síszánt szereztünk be, mellyel gyorsabban és egyben biztonságosabban le tudjuk hozni majd a pályákról az esetleges sérülteket.

A tavaly már kipróbált élő kameránkon keresztül, a vele szemben kialakított dobogóról lehet majd integetni szeretteinknek, akik a már méltán híres webkameráink mellett, így is tájékozódhatnak a sípályán történtekről.

A melegedőnkben tavaly óta elektromos fűtésünk van, mely egészségesebb is, és végre az ablakon is kiláthatunk rendesen, idén tökéletesítettük a szigetelését és új belső burkolatot is kapott. Sokan kérték, így a büfénk a pályák zárása után még nyitva lesz fél órát, így lehet még inni egyet levezetésként.

A sí és snowboard kölcsönzőnk új cipőszárítókat kap, így már hatékonyabban tudjuk szárítani a lábbeliket. A sí és snowboard iskolánk oktatói új egyenruhát kapnak, így már könnyen felismerhetők lesznek a pályán.

És a végén a csattanó. 5 éve nem emelkedtek áraink, ebben a szezonban sem tervezzük, sőt különleges árcsökkentő akciókkal próbálunk minél több embert a pályára csábítani. Hétköznap és esténként 4 fő azonos időszakra történő jegyvásárlása esetén csak 3-at kell fizetni! A nagycsaládosoknak már a második gyerektől 50% kedvezmény jár, a többi gyerek pedig ingyenesen síelhet majd. Áttekinthetőbb lesz a jegyrendszerünk, ettől az évtől 2-4-6 és 8 órás jegyeket árulunk, így érkezéskor gyorsabban és egyszerűbben lehet eldönteni mennyi időt akar nálunk valaki eltölteni. A délutáni érkezők így akár az esti sízést is egy jeggyel vehetik igénybe.

Remélem mindenki érdeklődését fel tudtuk kelteni és hamarosan személyesen is találkozhatunk a havas pályákon! Amennyiben mégsem tudunk addig megnyitni, úgy kívánunk áldott karácsonyt és békés, hóban gazdag, boldog új évet mindenkinek.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
2013.12.19.

Hírlevél

Hírlevél statisztika

Kedves sí és snowboardos barátaink!

2008. június 20-án indult méltán népszerű hírlevelünk. Idén már meghaladtuk az 1000 főt, ennek nagyon örülünk. Rezső az elmúlt szezonban igyekezett naponta hírlevelet küldeni, amiről számos pozitív visszajelzést kaptunk (lsd. kérdőív).

Ugyanebből a kérdőívből az is kiderül, hogy a kitöltőknek csak mintegy 30%-a iratkozott fel a hírlevélre. Bíztatunk mindenkit, hogy nyugodtan vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, a címeket más célra nem használtuk/használjuk fel! A feliratkozásra a jobb oldali sávban van lehetőség.

2013.10.13. Gutbrod András


Kérdőívek harmadik feldolgozása

Már 127 db 154 db 171 db vendégünk tisztelt meg minket az elektronikus kérdőív kitöltésével. Köszönjük! Az alábbi statisztika 171 db válasz feldolgozásával készült.

Értékelés 1-10-ig, 0 jelentette hogy nincs véleménye/tapasztalata.

Kérdés.: 1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.  10. 11. 12. 13.
------------------------------ 127 db kérdőívvel -----------------------
Válasz.: 126 68  39  40  115 116 115 126 119 126 100 126 127
Átlag..: 8,4 8,7 8,4 9,0 8,1 7,6 7,7 8,3 8,0 7,3 8,4 9,2 7,4
------------------------------ 154 db kérdőívvel -----------------------
Válasz.: 152 85  43  45  140 139 140 153 143 152 118 151 154
Átlag..: 8,3 8,6 8,4 9,0 7,9 7,4 7,6 8,2 8,0 7,2 8,4 9,2 7,3
------------------------------ 171 db kérdőívvel -----------------------
Válasz.: 169 94  47  49  155 154 154 170 160 169 130 168 171
Átlag..: 8,3 8,6 8,5 9,1 7,9 7,4 7,6 8,1 7,9 7,2 8,4 9,2 7,2

A kérdések: 1. Parkolási lehetőség, 2. Síkölcsönző, 3. Felnőtt síoktatás, 4. Gyermek síoktatás, 5. Melegedő, 6. Mosdó, 7. Büfé, 8. Sípálya felülete, hóminősége, 9. Sípálya kihasználtsága, 10. Felvonók, 11. Új fejlesztések értékelése (Pl.: Doppelmayr felvonó stb.), 12. Személyzet, 13. Jegyárak

Legtöbbet javult tavaly óta: a felnőtt síoktatás, a síkölcsönző és a melegedő megítélése.

Gutbrod András 2013. április 6.

 

Szerkesztés alatti részek

Változatok a felső menüsorra:

A betöltés után mindig véletlenszerű háttérkép lesz a felső menüsorban. Ha frissíti az oldalt, vagy a zászlók alatti Kép=xx szövegre klikkel, akkor 15 db különböző kép közül választhat véletlenszerűen!

A honlapról továbbra is várom az észrevételeket a fórum "Új honlap" topicjában.

2010. február 18.

 
Főoldal  |   Partnerek  |   Látogatottság  |   Nagyvillám Sípálya Kft.  |   © GATO Bt. 2010.  |    Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!